Info van Wikidata

Wikidata: Q81801550
een evenementenlocatie
een industrieel gebouw

straat: Watertorenweg

beschreven op:
digitup.nl/hal4/

HAL4 Affiche Special

Blader hier door HAL4 affiches en bekijk ze per genre of herkomst van de acts - van Neue Deutsche Welle tot Mbalax, van Cuba tot Japan. Mogelijk gemaakt door deelnemers aan het Hal4 Affiche crowdsourceproject!

In de pers

Utopia, rechtstreeks vertaald: een ideaalbeeld. Meestal wordt er bedoeld: een waandenkbeeld. Maar de mensen achter de werkgemeenschap die de naam “Utopia” voert, zeggen nadrukkelijk met beide benen op de grond te staan. De groep wil op het voormalige Drinkwaterleidingterrein in Rotterdam, rondom de historische watertoren, een “ideeënfabriek” tot stand brengen.

Met een tot ver in de kleine uurtjes durend feest heeft het Rotterdamse RO Theater gisteravond en vannacht afscheid genomen van Hal 4. Een week voor in de nieuwe Rotterdamse Schouwburg met een bijeenkomst van alle betrokkenen bij de openingsproduktie 'Pol' de activiteiten losbarsten, kwamen alle medewerkers nog een keer bij elkaar in de ruimte die vier 'overgangs'-seizoenen de basis was voor het Rotterdamse toneelgezelschap.

Affiches

2001
2008
2005
1993
1982
1983
1982
1980
2007
1988

Hier te zien

De concerten waarop de lijst hierboven gebaseerd is komen uit setlist.fm. Klik op het jaar om het concert daar te zien (misschien inclusief setlist) en op de naam om de Wikipediapagina van de band of artiest te openen. De lijst is gesorteerd op de grootte, in aantal karakters, van de Nederlandstalige Wikipediapagina bij inlezen.

Op de kaart

Herinneringen

Zelf een herinnering aan deze plek? Deel je herinnering hier en schrijf mee aan de culturele geschiedenis van Rotterdam.